BRUTALNA PORUKA NEMANJE MATIĆA! O Vidiću, Džajiću, Zvezdi i borbi za FSS

Nemanja stao uz Nemanju

Bivši srpski reprezentativac i aktuelni fudbaler Rome, Nemanja Matić, oglasio se na svom Instagramu porukom kojom je prokomentarisao trenutnu borbu za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Za sada su kandidature najavili Dragan Džajić i Nemanja Vidić, obojica legende Zvezde, koje imaju i snažnu vezu sa Ubom, odakle je upravo Matić.

Matić je istakao da je upravo njegov predlog bio da stadion Jedinstva u Ubu dobije ime po Draganu Džajiću, a iskazao je i sumnje oko njegove kandidature sada kada je blizu svoje 80-te godine i javno je podržao Nemanju Vidića, ali je ujedno poslao poziv Džajiću da dođe na svoj stadion u Ubu već u subotu.

Prenosimo saopštenje Matića u celosti:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Ne znam koliko je poznato da je na moj predlog stadion na Ubu dobio ime po našem Draganu Dzajiću i da ne može NIKO da promeni činjenicu da je on bio i ostao ponos Uba i Tamnavskog kraja. Smatram da je Džaja nekako nateran ili možda ucenjen da prihvati kandidaturu za predsednika FSS.

- Gospodo iz Zvezde, kada smo se mi Tamnavci potajno nadali da ćete se setiti Džaje i kandidujete ga za predsednika Saveza vi ste tada podržavali Kokezu. Sada kada je Dragan blizu svoje 80-te godine izlažete ga nepotrebnom stresu.

- Svi mi Ubljani strahujemo za Džajino zdravlje i nadamo se da će pregurati i ovo ponižavanje od strane kluba kome je sve dao. Dragane nemoj nikad da zaboraviš da su tvoji zemljaci uvek uz tebe i da te Jedinstvo očekuje na tvom stadionu već u subotu. Što se tiče Nemanja Vidića, ja sam njega podržao juče, podržavam ga danas i podržaću ga i sutra jer mislim na razvoj srpskog fudbala za narednih 20 godina. Toliko od mene za sad - saopštio je Matić na svom Instagramu.

(Telegraf.rs)