Borjanove reči oduševile navijače Crvene zvezde!

- Verujem da su i navijači preponosni jer ovo što mi radimo, kakve rezultate postižemo je zaista istorijski uspeh kluba - rekao je Borjan.

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan bio je preponosan na svoje saigrače posle pobede nad Gentom u četvrtom kolu Lige Evrope.

Verni čuvar Zvezdine mreže ističe da crveno-beli neće stati i da se neće zadovoljti samo prolaskom u nokaut fazu. Borjan želi prvo mesto u grupi.

- Još jedna pobeda i nećemo stati na ovome. Sad idemo na prvo mesto u grupi. Pre toga nas čeka Rad. Svaka čast momcima, kao kapiten ovog tima mnogo sam ponosan na njih, kao i na kompletan klub. Verujem da su i navijači preponosni jer ovo što mi radimo, kakve rezultate postižemo je zaista istorijski uspeh kluba - rekao je Borjan.

Nakon teške utakmice u Belgiji, Crvena zvezda se okreće utakmici protiv Rada.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Uvek verujem u ovu ekipu. Mislim da svi moraju da veruju u ovakve momke koji su i danas ostavili srce na terenu. Pokazali su još jednom koiko vole Crvenu zvezdu, navijače i fudbal. Mislim da smo upravo zbog toga danas i ostvarili još jednu pobedu u Evropi. Idemo dalje, naravno da ćemo da napadnemo i prvo mesto u grupi. Daćemo sve od sebe već sledeće nedelje, ali prvo moramo da se koncentrišemo na meč sa Radom u nedelju, pa onda tek za Hofenhajm - dodao je Borjan.

Espreso

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: