BORJANOVA ŽENA O SLUČAJU SA KARLEUŠOM: Oduševila Srbiju (FOTO)

Bruje i Srbija i region usled najnovije afere u čijem su epicentru bosanski fudbaler Ognjen Vranješ i srpska pevačica Jelena Karleuša.

Odjeknulo je kada su se u medijima pojavile fotografije koje je estradna zvezda navodno slala štoperu Anderlehta i slike su preplavile internet, od medija do društvenih mreža.

Povodom celog dešavanja je reagovala i supruga golmana Crvene zvezde Milana Borjana, Snežana, koja je revoltirano reagovala što su fotogragrafije objavljene u medijima i to naočigled maloj deci, koju ništa ne sprečava to da vide.

Ne razmišljate o deci kojioj je sve to na dohjvat ruke. ili razmišljate kako živimo u eri farme, zadruge, pa je to na izvolte postao svakodnevica Srbije.

– Drago mi je da ima ovoliko normalnih ljudi koji šalju poruke i smatraju da nas ne zanima kako izgleda nečiji organ i da Srbija mora da razmišlja o deci! Moj sin, koji ima dve godine, me je jutros pitao: „Mama, šta je ovo“? Svako jutro kupujem sve novine kada dete povezem u vrtić. Ja mom detetu prvi put za dve godine nisam znača šta da odgovorim! Samo sam rešila da neću nikada više kupiti novine – besno je poručila Snežana Borjan na Instagramu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

espreso.rs