Borjan ne može da veruje koliko Zvezdaštva ima u jednom čoveku

Prvenstvena pauza je uveliko u toku, fudbaleri Crvene zvezde su na zasluženom odmoru, ali s druge strane i jedva čekaju da se upoznaju sa svojim novim šefom struke Dejanom Stankovićem.


On je po završetku jesenjeg dela sezone na klupi nasledio trofejnog Vladana Milojevića, sa ciljem da nastavi tamo gde je popularni Miloje stao.


Ako pitate Zvezdinog golmana Milana Borjana, on smatra da je Zvezda izabrala pravo rešenje za Milojevićevog naslednika.'

'Nisam upoznao čoveka koji sa više emocije i energije priča o Zvezdi. Kad je otišao rekao sam to mom treneru golmana. Očekujem da tu energiju i emociju prenese na ostale igrače i navijače. Verujem da će da napravi predivnu priču, da nastavi Milojevićev trend dobrih rezultata...'', istakao je Borjan u razgovoru za ''Žurnal''.
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Dejan Stankovic

Tom prilikom je otkrio i na koji način se rastao sa Milojevićem.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u


''Pustio sam mu poruku na dan odlaska, pa smo razgovarali.Nije lako što je Milojević otišao. Bio nam je kao otac, prijatelj, terapeut... Proveli smo predivne dve i po godine sa njim, napravio me je boljim čovekom. Prezahvalan sam mu, voleo bih da se i u budućnosti sretnemo i ponovo mi bude trener'', konstatovao je Borjan.


BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Vladan Milojevic

sportske.net