Borjan nakon novog poraza u Ligi Evrope: “Nije dobro, moramo da znamo čiji grb nosimo”

Kapiten je svestan da stvari ne idu očekivanim tokom po ekipu

Zvezda nije blistala, Zvezda je ponovo pokazala brojne slabosti u evro izazovu, i ponovo je ostala bez bodova - pa je sada na dni tabele svoje grupe u Ligi Evrope.

Nije dobro...

Kapiten tima Milan Borjan mogao je samo da konstatuje lošu partiju kompletne ekipe protiv Trabzona u gostima i poraz od 2:1. 

Teška utakmica za nas, nismo dobro izgledali, bilo je dosta individualnih grešaka iz kojih smo i primali golove, to ne sme da se dešava, pogotovo u Evropi, ali idemo dalje - rekao je kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan posle poraza od Trabzona u Ligi Evrope (2:1).

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Na nama je da se odmorimo dva dana i okrenemo prvenstvu, kako bismo se spremili za nastavak. Ako ovako bude, bivhe teško, prvenstvo je prioritet i vodi direktno u Ligu šampiona. Na to moramo da se fokusiramo, ali i da vratimo naš stil igre i dominaciju - izjavio je Borjan novinarima posle utakmice.

Imamo kvalitet i vrhunske igrače, ali nedostaje samopouzdanje, zavrsani pas i još mnogo stvari, dodao je on.

- Treba biti realan i reći da moramo bolje od ovog. Zvezda je veliki klub i svi moraju da znaju čiji grb nose, te da na terenu pružaju i više od maksimuma - poručio je Borjan.

(Telegraf.rs/Tanjug)