Borjan imao ogromne bolove, kapitenski nije hteo da izađe

„Ne može svaka utakmica da bude briljantna“, poručio trener

Morali su navijači Crvene zvezde da drhte do 90. minuta, i gledaju u sat. Crveno-beli su imali minimalnu prednost nad Čukaričkim, igrali slabo, a na golu je bio povređeni kapiten Milan Borjan.

Videlo se da se reprezentativac Kanade teško kreće, da skakuće na jednoj nozi, zagrevao se Nemanja Gordić.

Bilo je vrlo gusto u šesnestercu crveno-belih posle klizanja Erakovića, ali je šansu Ergelaša neutralisao uklizavanjem Milan Gajić.

„Borjan je prvo osetio bol u mišiću, potom je povredio potkolenicu. Imao je ogromne bolove, ali kapitenski nije želeo da izađe. Mi smo bili tu da mu umanjimo bolove. Zaslužuje čestitike, kao i ostali momci“, poručio je Dejan Stanković.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Svestan je mladi stručnjak da je Crvena zvezda odigrala ispod očekivanja, ali podvlači da je cilj ispunjen.

Kada igrate protiv ovakve ekipe, sa mnogo kvaliteta, uz energiju, i defanzivnu postavku nije lako. Igrali smo čitav meč protiv postavljene odbrane. Na početku smo pravili greške. Malo zbog terena, malo i zbog toga što smo bili pod pritiskom, pa se teren suzi. Malo na iskustvo, malo na kvalitet, uspeli smo da privedemo meč kraju kako nama odgovara. Sad nas čeka još teži meč u Novom Sadu. Ali ako hoćeš da budeš šampion, moraš sve da prođeš“, istakao je Dejan Stanković

Mozzartsport