BORJAN ILI SAVIĆ: Neko od ove dvojice odlazi, a evo i kad (FOTO)

Plan kluba sa iskusnim tandemom može da poremeti samo ekstra ponuda, a tokom januara će uslediti i razgovori oko novih ugovora.

Većina igrača Crvene zvezde je od ponedeljka na odmoru van Srbije, a u klubu kuju plan oko sastava za prolećni deo sezone, nakon radnog sastanka sa trenerom Vladanom Milojevićem, koji je na sto izneo svoj plan.

Kako HotSport saznaje, bedem ispred gola crveno-belih bi trebalo da ostane u istim bojama do leta i samo „ekstra ponude“ mogu da „napišu“ rastanak sa Milanom Borjanom i Vujadinom Savićem,

Tokom januara je planiran razgovor sa štoperom oko produžetka ugovora, dok je sjajni golman ispunio klauzulu i automatski je saradnja produžena do 2020. godine. Poznato je koliko Borjan znači Zvezdi, pa je pojačanje plate normalan korak.

U junu je tržište mnogo aktivnije u odnosu na zimski prelazni rok, tako da navijači ne bi trebalo mnogo da brinu, mada se nikad ne zna odakle može da stigne mejl u „Ljutice Bogdana„. Zainteresovanih klubova ima, tu nema dileme, mada posle postavljenih visokih standarda nakon dve godine uspeha u Evropi kod igrača nema potrebe za žurbom za napuštanjm redova šampiona Srbije.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

hotsport.rs

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: