BOMBA! Zvezda osigurala levog beka do 2025. godine

Veliki potpis u redovima kluba sa stadiona "Rajko Mitić"

Velike vesti ove srede stižu sa stadiona "Rajko Mitić". Prema saznanjima Telegrafa, Crvena zvezda odlučila je da produži ugovor sa Milanom Rodićem sve do 2025. godine, što će reći da će se vrsni levi bek zadržati među crveno-belima i u naredne tri godine.

Momak rođen u Drvaru 1991. godine pokazao se kao sasvim dobro rešenje u timu Dejana Stankovića i uprava kluba želela je da reaguje i obezbedi ostanak Rodića u timu, uzimajući u obzir da je pozicija levog beka u "deficitu", odnosno da bi bilo vrlo teško pronaći adekvatnu zamenu na tržištu.

Rodić bi se manje-više u Zvezdi zadržao do poznih godina karijere, pošto je već zagazio u četvrtu deceniju života.

Prethodno je nastupao za OFK Beograd, Zenit iz Sankt Peterburga, Volgu iz Nižnjeg Novgoroda, Krila Sovjetov, a u crveno-belom dresu je od 2017. godine.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Od tada je upisao ukupno 117 nastupa za crveno-bele i postigao je ukupno sedam golova. Sedam puta je zaigrao i za reprezentaciju Srbije, a igrao je i za U21 selekciju u periodu od 2011. do 2012. godine.

Nema sumnje da su ovo velike vesti za klub sa stadiona "Rajko Mitić", naročito pred večiti derbi u nedelju koji bi mogao mnogo toga da nam kaže kada je u pitanju borba za titulu u Linglong Superligi Srbije.

(Telegraf.rs)