BOMBA!? Zvezda dogovorila pozajmicu sa sjajnim vezistom?

Crvena zvezda je dogovorila pozajmicu defanzivnog veziste sa Obale Slonovače Sekua Sanoga, koji uskoro stiže u Beograd sa svojim menadžerom Đanlukom Domenikom, piše Kalčomerkato.

Crveno-beli su na taj način zatvorili goruću poziciju u timu, koju je označio šef struke Dejan Stanković, a to je dovođenje fizički i tehnički dominantnog veznog igrača.

Sanogo je svoj kvalitet dokazao u Jang Bojsu. U Bernu je igrao pet godina, a blistao je u mečevima Lige šampiona, nakon čega se za njegove usluge interesovala i Roma. Ipak, Sanogo je odlučio da karijeru nastavi u Al Itihadu u transferu teškom 7.000.000 evra.

U Saudijskoj Arabiji je imao obezbeđenu godišnju zaradu od 2,5 miliona evra neto, ali se to ipak nije ispostavilo najboljim potezom u karijeri, pošto je promenom trenera Sanogo ostao bez mesta u timu.

Iako zvanično nema klub od 1. septembra, Sanogo je dugo vodio pravnu bitku sa čelnicima iz Al Itihada, zbog čega nije mogao da potpiše ugovor sa Tunom, ekipom koja je želela da ga dovede.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ipak, čim dolazi u Beograd i da je dogovorena pozajmica, spor je očigledno okončan.

Nezvanično se moglo čuti da je u preliminarnim kontaktima sa ljudima iz Crvene zvezde Sanogo poručio da bi u srpskom šampionu bio zadovoljan primanjima između 800.000 i 1.000.000 evra.

Mozzart