BOMBA U ZVEZDI za kraj prelaznog roka! Mijailović odbio Partizan kako bi se vratio u Zvezdu

Vezista Čukaričkog pred potpisom

Aktivna će biti Crvena zvezda i u smiraj prelaznog roka. Već je dovela osmoricu fudbalera, a sva je prilika da će anagžovati i devetog. Ispred kapija stadiona „Rajko Mitić“ nalazi se - Srđan Mijailović.

Prvotimac Čukaričkog je pred potpisom za crveno-bele i taj posao bi trebalo da bude realizovan do kraja sutrašnjeg dana kad se završava letnja pijaca u Srbiji.

Na taj način će se popularni Mićko vratiti u klub u kome je ponikao i iz kog se 2013. otisnuo u Kajzeri, pre nego što je preko Rusije (Krila Sovjetov) stigao nazad u Mozzart Bet Superligu i leta 2020. godine zadzužio opremu Brđana.

U međuvremenu je Srđan Mijailović odigrao 67 utakmica za Čukarički, na njima postigao dva i asistirao za pet golova i toliko napredovao da je zaslužio poziv odgovornih za Marakane, gde se svojevremeno afirmisao pod trenerskom palicom Roberta Prosinečkog, što mu je donelo o status A reprezentativca Srbije.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ovoga puta vraća se u matični klub sa zadatkom da proširi opcije na sredini terena, gde inače dejstvuju Seku Sanogo i novajlija Kings Kangva, s obzirom da je Nenad Krstičić samo prisutan, ali ne toliko korišćen kao u prvom mandatu.

Interesantno da je zimus Mijailovića želeo i Partizan. Čak postigao usmeni dogovor sa fudbalerom, kao velikom željom Aleksandra Stanojevića.

Tadašnji trener ga je projektovao kao zamenu za Aleksandra Šćekića koji kad se Crnogorac otisnuo u Zaglebje, ali čelnici nisu uspeli da se dogovore sa rukovodicima Čukaričkog oko visne obeštećenja i Srđan je ostao na Banovom brdu.

Ako sve bude u redu uskoro će biti promovisan na Topčiderskom, posle Usmana BukarijaKingsa KangveAleksandra PešićaJegora PrucevaStefana MitrovićaIraklija AzarovijaNemanje Milunovića i Kalife Kulibaija.

Mozzartsport