BOMBA U ZVEZDI! Terzić menja Nebojšu Čovića

Ovu promenu u crveno-beloj "porodici" niko nije očekivao

Desiće se velika promena u Crvenoj zvezdi, odnosno u sportskom društvu, pošto će Zvezdan Terzić, aktuelni generalni direktor fudbalskog kluba Crvene zvezde, zameniti Nebojšu Čovića na mestu predsednika sportskog društva crveno-belih, preneo je MozzartSport, a iz kluba je potvrđeno i za Telegraf!

Takođe, za Telegraf je potvrđeno i da će Nebojša Čović ostati na nekoj od funkcija u UO Crvene zvezde.

Zvezdan Terzić se već dokazao kao odličan rukovodilac kluba, pošto je tokom osam godina na funkciji ovog kluba uspeo čak šest puta da se dokopa titule u prvenstvu, kao i kupa, ali i duple krune koju su navijači čekali duže od 10 godina.

Zbog tih rezultata, predstavnici crveno-bele porodice su odlučili da mu ukažu svo moguće poverenje i da ga postave na ovako važnu funkciju, funkciju predsednika sportskog društva Crvene zvezde.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Fudbaleri su aktuelni prvaci države, košarkaši su obezbedili plasman u finale ABA lige, ali su rukometaši, vaterpolisti i odbojkaši stigli do nešto lošijih rezultata, ali tu se takođe očekuju promene sa promenama u upravnoj strukturi Crvene zvezde.

Ono što je isto dobro iz čitave situacije, jeste to što će Nebojša Čović sada moći u potpunosti da se posveti radu u košarkaškom klubu, gde će, ukoliko osvoji ABA ligu, imati priliku da napravi i iskorak u Evroligi, koji se već dugo čeka.

Čović je na ovoj funkciji bio od jula 2018. godine, kada je jednoglasno izabran.

(Telegraf.rs)