BOMBA U ZVEZDI! Stanković želi bivšeg igrača LACIJA!

Onazi ima i zavidan reprezentativni staž, odigrao je sve utakmice na Svetskom prvenstvu u Brazilu, a bio je i član ekipe na Mundijalu u Rusiji, ali nije ulazio u igru

Crvena zvezda je odbranila titulu, a trenera Dejana Stankovića i kompletan sportski sektor očekuje veliki posao tokom leta po pitanju stvaranja ekipe za novu sezonu.

Među brojnim imenima koja već neko vreme figurišu kao potencijalna pojačanja, pojavilo se još jedno, a može se reći da nije iznenađenje što se na Stankovićevom radaru nalazi igrač koji je četiri sezone nastupao u Seriji A i to za ekipu Lacija.

Prema saznanjima MONDA, Stanković bi u timu voleo da vidi vezistu Ogenjija Onazija, koji je od 2012. do 2016. godine nastupao za Lacio i u tom periodu odigrao 76 mečeva i postigao 4 gola za rimski klub.

Dobre igre na Svetskom prvenstvu za igrače do 17 godina 2009. godine kada je Nigerija poražena od Švajcarske u finalu preporučile su ga Laciju, za koji je debitovao u pretposlednjem kolu sezone 2011/12.

Iako je 2014. godine potpisao novi četvorogodišnji ugovor napustio je Rim 2016. i tri sezone se zadržao u Trabzonu. Trenutno nastupa za Denizli.

Onazi ima i zavidan reprezentativni staž, odigrao je sve utakmice na Svetskom prvenstvu u Brazilu, a bio je i član ekipe na Mundijalu u Rusiji, ali nije ulazio u igru.

Espreso