BOMBA U REPREZENTACIJI! Odbio Kanadu kako bi igrao za Srbiju

Crvena zvezda posle dužeg vremena ima dvojicu fudbalera na spisku reprezentacije Srbije. Pozive su dobili Strahinja Eraković i Stefan Mitrović, saznaje Kurir.

Strahinja Eraković je odličnim igrama u prvenstvu i Evropi samo potvrdio status koji ima u reprezentaciji Srbije kod selektora Dragana Stojkovića Piksija. Ono što posebno treba da raduje sve navijače Srbije jeste da je sjajno krilo Stefan Mitrović odlučio da igra za Orlove.

Proteklih meseci Stefan Mitrović bio je pod velikim pritiskom, tačnije između dve vatre, Srbije u kojoj je rođen i Kanade u kojoj je odrastao i gde je naučio prve fudbalske korake.

Na kraju, ključnu ulogu u celom procesu odigrala je uprava Crvene zvezde koja je objasnila mladom fudbaleru da je za njega najbolje da zaigra za Srbiju.

Patriotski, nema šta, u duhu nacionalnih interesa, verujemo i interesa reprezentacije, posebno mladog fudbalera, pred kojim je lepa perpsektiva.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Strahinja Eraković i Stefan Mitrović nalaze se na širem spisku selektora Dragana Stojkovića za utakmice Lige nacija protiv Švedske 24. septembra u Beogradu i Norveške, tri dana kasnije u Oslu.

Kurir sport/A. Radonić