“BOMBA” – Stigla OGROMNA ponuda za Vladana Milojevića (FOTO)

Posle veoma primamljivih ponuda za Marka Marina (pet miliona) i El Fardua Bena (četiri miliona), koje su na ''Marakani'' odbili ove zime, najnovija je stigla za šefa stručnog štaba srpskog šampiona, Vladana Milojevića!


Današnji ''Žurnal'' otkriva da je u finišu aktuelnih priprema crveno-belih u Antaliji, ozbiljno interesovanje pokazao bogati Al Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.


I ne samo ozbiljno, nego i veoma konkretno i izdašno - pomenuti klub koji se nedavno rastao sa trenerom Zoranom Mamićem (pešao u Al Hilal), ponudio je Crvenoj zvezdi dva miliona evra na ime obeštećenja, ali ponuda koju su Milojeviću uputili posebno impresionira - 3.2 miliona evra godišnje!


Zaista, nije lako odbiti ovoliki novac, ali pomenuti izbor procenjuje da ipak neće biti ništa od Milojevićevog odlaska ove zime, pogotovo što u Zvezdinom rukovodstvu nisu želeli ni da razmatraju ovu ponudu.


Ipak, Al Ainu ne bi bio preveliki problem ni da ''pojača'' ponudu, videćemo da li će biti još uporniji, a za sada, njihov tim posle odlaska Zorana Mamića vodi dosadašnji trener mlade ekipe Al Aina Željko Šobić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Sportske