BOMBA! Reprezentativac Srbije pojačava Zvezdu ukoliko Borjan ode!?

Njegovo ime se pominje, ali je ostanak kapitena prioritet

Situacija oko Milana Borjana i njegovog ostanka u Crvenoj zvezdi je i dalje nejasna! Dok iz tabora srpskog šampiona ističu da kapiten nema "zeleno svetlo" da napusti klub, sam golman i dalje smatra da je došlo vreme za rastanak!

Sredinom januara, prilikom okupljanja crveno-belih, verovatno ćemo dobiti neki konkretniji odgovor, a u slučaju da Borjan ipak napusti Marakanu postoji mogićnost da Zvezda krene u akciju dovođenja njegove zamene.

"Sportski žurnal" javlja da bi to mogao da bude novopečeni reprezentativca Srbije Mile Svilar koji trenutno nema određene munute u Benfiki, a kom ugovor sa lisabonskim timom ističe na leto 2022. godine.

"Žurnal" ističe da je čuvanje Borjana prioritet za čelnike kluba, mada će to biti težak posao posle sukoba koji je kapiten imao  a trenerom dejanom Stankovićem i zbog kog se nedavno oglasio i Zvezdan Terzić.

Što se tiče Svilara, novi predsednik Benfike Rui Košta je poručio da će sesti za sto sa Srbinom kako bi razgovarali o produžetku saradnje. Pitanje je i koliko mu se ostaje u klubu za koji je ove sezone samo jednom sedeo na klupi.

Takođe, i za drugi tim je branio samo dva puta. Ništa bolje za njega nije bilo ni prethodne sezone gde je uglavnom branio za B tim.

Svilar je ta Orlove debitovao u septembru protiv Katara (4:0), a nedavno se o njemu pisalo i zbog njegove atraktivne sesre Dunje čije fotografije možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)