BOMBA NA ‘MARAKANI’: Fudbaler koji je ‘mučio’ Real i Barsu na listi želja Crvene zvezde

Crvena zvezda će ovog leta po svemu sudeći rekontruisati ‘zadnju liniju’ tima. 

Sve češće se govori o potencionalnim novajlijama u dresu Crvene zvezde, a neretko se radi o defanzivcima. Javna je tajna da Crvena zvezda želi Radovana Pankova, a jedna od želja tima jeste i fudbaler Rajo Valjekana Alehandro Galvez. Informacija do koje je HotSport došao jeste da je Galvez na listi želja srpskog šampiona, a koliko je njegov dolazak realan zavisiće od odlazaka igrača.

Ukoliko crveno-beli budu naredne sezone želeli da naprave korak dalje u Evropi nema sumnje da će biti potrebna određena ulaganja. Ipak, želje su jedno, a finansijske mogućnosti nešto drugo.

Olakšavajuća okolnost po Crvenu zvezdu mogao bi da bude i podatak da je tridesetogodišnji štoper slobodan igrač. Galvez je u pobedi Rajo Valjekana nad Realom odigrao ceo meč (1:0) i bio je nepremostiva prepreka za napadače ‘Kraljevskog kluba‘. Ukoliko ga čelnici Crvene zvezde privole svom jatu nema sumnje da će bedem ispred gola Milana Borjana naredne sezone biti još čvršći.

Galvez je jedan od nekolicine defanzivaca koji su na listi želja Crvene zvezde, a tek u slučaju da klub napuste Vujadin Savić ili Srđan Babić otvorila bi se realna mogućnost za dovođenje Španca.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

hotsport