BOMBA! Miroslav Raduljica pojačao Crvenu zvezdu

Košarkaški potresi u Zvezdi u kasne sate, a pred sam početak nove sezone.

Crveno-beli odlučili su da odreaguju posle šokantnog poraza u Nikoziji od Olimpijakosa koji ih je dobio sa skoro 40 poena razlike i da dodatno očvrsnu svoj roster, kako se slične stvari ne bi ponavljale.

Pik je bio bačen na dugogodišnjeg reprezentativca Srbije, Miroslava Raduljicu, koji je poslednje košarkaške godine uglavnom provodio po ekipama u kineskom i južnokorejskom šampionatu.

Od 2017. godine, Raduljica boravi isključivo na Dalekom Istoku, gde je nosio dres Đangsu Dragonsa pune tri godine, potom se preselio u Žeđijang Lajonse, a na posletku je uledio pomenuti transfer u KBL u Gojang Orionse, a poslednjih nešto manje od godinu dana nema klub.

Prethodno je u karijeri stekao i NBA iskustvo nastupajući za Minesota Timbervulvse i Milvoki Bakse, u Kini je nastupao još za Šandong Lajonse, a u Evropi za Partizan, Panatinaikos, Efes Pilsen, Albu iz Berlina, Azovmaš, Borac iz Čačka, dok je u seniore krenuo iz FMP-a

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Sa reprezentacijom Srbije ima tri srebra i to na Olimpijskim igrama u Riju, sa Svetskog prvenstva u Španiji i Evrobasketa u Poljskoj. Kada je reč o mlađim selekcijama, to su bila sve sama zlata - sa Univerzijade u Beogradu 2009. godine, Evropskog prvenstva u Letoniji za igrače do 20 godina 2008. godine, Svetskog prvenstva za igrače do 19 godine u Srbiji 2007. godine i Evropskog šampionata za igrače do 18 godina u Srbiji i Crnoj Gori.

Telegraf