BOMBA! Milan kupuje Zvezdinog napadača za 5.000.000 evra…

Zvezdan Terzić uskoro putuje u Milano na završne pregovore

Odigrao je tek šest utakmica za seniorski tim, nije stigao još do prvenca, ali će supertalentovani napadač Crvene zvezde Marko Lazetić matičnom klubu, po svemu sudeći, doneti veliki novac!

Jedan od najvećih evropskih klubova, italijanski Milan, uskoro bi srpskom šampionu trebalo da pošalje zvaničnu ponudu tešku 5.000.000 evra za momka koji je rođen 2004. godine.

Na taj način bio bi napravljen veliki korak ka transferu Marka Lazetića na San Siro, obzirom da je omladinski reprezentativac Srbije zadovoljio ukuse sportskog sektora Rosonera.

Ovu informaciju inicijalno je preneo Sport Klub, a prema informacijama MOZZART Sporta ključni sastanak čelnika dva kluba trebalo bi da se dogodi u narednih nekoliko dana. Naime, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otputovaće u Milano kako bi čuo i zvaničnu ponudu italijanskog kluba.

HTML5 Icon

Iako još u pelenama, daleko od punoletstva, Marko Lazetić bi mogao da postane junak jednog od najvećih izlaznih transfera Crvene zvezde u poslednjih nekoliko godina.

Tačnije, od prelaska Marka Grujića u Liverpul, crveno-beli nisu prodali nekog od bisera kluba u aktraktivniji klub i to za novac koji predstavlja ozbiljnu sumu za srpske prilike.

Prema saznanjima našeg portala potencijalni transfer Marka Lazetića aminovao je i sportski direktor Rosonera Paolo Maldini. O tome je obavestio i ljude iz Crvene zvezde, ali na Marakani su i dalje obazrivi. Pre svega jer čekaju papir sa konkretnom ponudom.

Marko Lazetić predstavlja jednog od najtalentovanijih napadača u Evropi. Klasu je pokazao igrajući za omladinski tim Crvene zvezde, nedavno je dao dva gola na gostovanju Sankt Patriku. I to sve boreći se protiv godinu ili dve starijih igrača.

Ako se kockice budu posložile Marko Lazetić bi u zimskom prelaznom roku i zvanično parafirao ugovor sa Milanom. Međutim, vrlo verovatno je da bi ostao u Crvenoj zvezdi na pozajmici još šest meseci ili godinu dana, kako bi sticao seniorsko iskustvo.

Omladinski reprezentativac Srbije je bio jedan od najboljih igrača omladinskog tima Crvene zvezde koji je osvojio titulu pod komandom Marka Neđića. Potom je prosleđen na šestomesečnu pozajmicu u Grafičar, gde je na 14 utakmica postigao četiri gola.

Ponuda od pet miliona je velika pošto je reč o tinejdžeru, još nedokazanom u seniorskom fudbalu. Ali jasno je da su se ljudi iz Milana "zaljubili" u strašan potencijal momka visokog 192 centimetara. Dobri poznavaoci fudbalskih prilika stalno ističu da Lazetić ima telo od 10 miliona evra i da ga možda treba sačekati.

Problem je što je Crvenoj zvezdi urgentno potreban novac i što dugo nije isposlovala veći izlazni transfer.

Mozzartsport