BOMBA IZ ITALIJE! Radonjić napušta Marsej i pojačava klub iz Serije A

Srpski fudbaler danas će obaviti medicinske preglede u Italiji

Veliki transfer je na pomolu.

Srpski reprezentativac, Nemanja Radonjić kako stvari stoje vrlo brzo će zameniti svetloplavi dres onim na kojem se nalazi lik bika, pošto dobro obavešteni novinar, Fabricio Romano tvrdi da je naš fudbaler na pragu prelaska iz Olimpika iz Marselja u Torino.

On dalje navodi kako je dogovor već sklopljen i kako se sada samo čeka da Radonjić prođe medicinske preglede koji su već zakazani za današnji dan.

Srpski fudbaler tako će postati zamena za Josipa Brekala, koji je prošle sezone bio na pozajmici u ovom italijanskom klubu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Radonjić je imao važeći ugovor sa Olimpikom iz Marselja od 2018. godine, a u međuvremenu je bio na pozajmicama u Herti i u Benfici.

Za francuski klub postigao je ukupno sedam golova na 51 utakmici, dok je u Nemačkoj za berlinski sastav upisao 12 nastupa uz jedan pogodak, a u Portugalu se na terenu našao samo šest puta.

Italijanski mediji ranije su pisali kako je Olimpik za njegov transfer tražio oko 10.000.000 evra, a dalje se navodi kako bi Radonjić mogao da na osnovu ovog ugovora zarađuje oko 1.500.000 evra godišnje.

Podsetimo, za Torino je prošle sezone nastupao i srpski reprezentativac Saša Lukić, zajedno sa Vanjom Milinković-Savićem.

(Telegraf.rs)