BOMBA IZ ITALIJE!? Marko Arnautović pojačava Zvezdu na leto!?

Svi su izgledi da će iskusni napadač na leto biti slobodan igrač

Nema sumnje da Bolonji ide dobro po dolasku Tijaga Mote na klupu, te je potvrda tih rezultata stigla i u vidu nagrade za trenera meseca Serije A kada je u pitanju Argentinac!

Međutim, određeni problemi su se nadvili nad klubom i tiču se statusa najboljeg strelca Marka Arnautovića. Iako se oporavio od povrede, Austrijanac je ostao na klupi na nedavnom meču sa Torinom (poraz od 1:0).

Džošua Cirkse je prvi izbor Mote, što je i sam potvrdio, te je zbog toga Arnautović navodno nezadovoljan. Toliko, tvrdi "Korijere Bolonja", da će na leto najverovatnije zatražiti raskid saradnje i izlazak iz ugovora koji važi do 2025. godine.

Tu eventualnu odluku iskusnog napadača, koji je sa osam golova i dalje prvi strelac ekipe, mogla bi da iskoristi Crvena zvezda koja je Arnautovića htela da dovede pre nego što je ovaj otišao u Bolonju.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Dok je igrao u Kini, Arnautović je u maju 2021. govorio da dolazak u Zvezdu nije realan i d aće najpre otići u neku jaku evropsku ligu ukoliko se bude vraćao. Tada je izjavio i da bi, ukoliko za tri-četiri godine ipak dođe u Zvezdu "bilo top da na Marakani postigne gol Partizanu."

Direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je tog leta razgovarao sa Arnautovićevim bratom oko mogućeg dolaska napadača na Marakanu, dok je u zimu 2021. Aleksandar Dragović dao jednu zanimljivu izjavu vezanu za saigrača iz reprezentacije.

Znam da je bio u pregovorima sa klubom, ali se ipak odlučio za Bolonju. Znam da je veliki zvezdaš, iako mu je otac partizanovac. Verujem da će i on jednog dana doći ovde - rekao je Dragović tada za TV Arena Sport.

(Telegraf.rs)