BOMBA! Evo kojih 11 izvodi Dejan Stanković za ISTORIJSKI DUEL sa Rendžersom

Trener Zvezde u planu ima da izvede gotovo identičan sastav onome sa večitog derbija protiv Partizana

Zakopčan do grla bio je Dejan Stanković na poslednjoj konferenciji za medije kada je u pitanju sastav tima, a kada se uzme u obzir da ni poslednji trening nije odrađen na Ajbroksu, već u Beogradu pred let u Glazgov, jasno je koliko se čuvaju informacije kada je u pitanju sastav tima.

Informacije pokušava da sačuva i trener Rendžersa, Đovani van Bronhorst, o kojem je Stanković imao reči hvale na konferenciji u Glazgovu.

Otuda i ne čudi što je i trener Zvezde pred istorijsku utakmicu pribegao istoj taktici.

Ipak, jasno je da nema kalkulacija i da Zvezda nema prostora za to, pa tako ne razmišlja da sačuva igrače kojima preti suspenzija, već od starta planira da izvede na teren najjači sastav.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Takođe, najavio je Stanković i da ne planira da se brani, već da će muški odgovoriti na igru Rendžersa i da će napasti kada god se bude otvorila prilika za to.

Otuda je najrealnije da Stanković protiv Rendžersa na teren izvede identičnu postavu kao na Večitom derbiju, gde je tada Slavoljub Srnić bio iznenađenje, ali je sjajno odgovorio zadatku i bio x-faktor u derbiju i pomagao u tranziciji iz odbrane u napad i obavljao takozvane "prljave" zadatke, čimr je zaslužio pohvale Stankovića.

(Telegraf.rs)