BOMBA! Đoković odradio PRVI TRENING, poslao snažnu poruku sa TERENA!

Prvi reket sveta odradio trening

Najbolji svetski teniser Novak Đoković oglasio se prvi put posle nekoliko dana, otkako se nalazio u nemilosti vlasti u Australiji!

Đoković je u ponedeljak konačno psotao slobodan posle suđenja i otišao je pravo na trening odakle se i javio porukom i fotografijom.

Zadovoljan sam i zahvalan što mi je sudija poništio ukidanje vize. Uprkos svemu što se desilo želim da ostanem i da pokušam da se takmičim na AO. Ostajem fokusiran na to, doleteo sam ovde da igram pred neverovatnim navijačima. Za sada ne mogu ništa više da kažem, ali HVALA VAM što ste bili uz mene svo ovo vremei ohrabrili me da ostanem jak - rekao je Novak.

Đoković je, inače, posle suđenja nekoliko sati bio u kancelariji svojih advokata gde je čekao konačnu odluku ministra za imigracije Aleksa Hoka koji je imao tu mogućnost da ga deportuje. Nakon što su istekla ta četiri zakonska sata, Nole je napustio zgradu i otišao direktno na trening.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Novak je na slobodi, bio je na teniskom terenu i trenirao je. Otišao je tamo da igra tenis i da napravi još jedan rekord, otišao je sa najboljim mogućim namerama - poručio je njegov brat Đorđe.

Podsetimo, pomenuti ministar Hok će u ponedeljak veče najverovatnije doneti konačnu odluku da li Novak ostaje u Melburnu ili ne.

(Telegraf.rs)