BOMBA! Crvena zvezda dovodi NAJVEĆEG TALENTA u Srbiji

Prethodno su pregovori između dva kluba uspešno završeni

Gotova je zimska pauza kada je reč o fudbalerima Crvene zvezde, i u Ljutice Bogdana već su startovali sa pripremama za drugi deo sezone.

Ipak, punom parom se radi i u sportskom sektoru na Marakani, te su crveno-beli uspeli da dogovore veliki posao.

Naime, kako je našem portalu nezvanično potvrđeno, crveno-beli dres bi uskoro trebalo da obuče mladi napadač Uroš Sremčević!

Prethodnih dana se mnogo pisalo o momku rođenom 2006. godine, koji je do sada nosio dres lučanske Mladosti, a za kojeg su interesovanje pokazali brojni evropski klubovi.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ipak, najveće interesovanje pokazala je Crvena zvezda, koja će na ime transfera isplatiti 2.000.000 evra, čime će oboriti rekord največeg transfera u Superligi, koji je 2008. godine postavio Ljubomir Fejsa, kada je za 1.200.000 prešao iz Hajduka iz Kule u Partizan.

Takođe, vredi pomenuti i da bi mladi napadač trebalo da potpiše ugovor na četiri godine, ali su do konačnog dogovora ostali još neki detalji između kluba i igrača.

Prethodno su pregovori između dva kluba uspešno završeni, a za očekivati je da, ukoliko fudbaler dogovori uslove, Sremčević potpiše ugovor sa crveno-belima na Kipru.

Izabranici Vladana Milojevića putuju na Kipar u ponedeljak 15. januara, dok će Mladost na istu destinaciju dan kasnije.

(Telegraf.rs)