Boban Marjanović se vraća u EVROPU! Da li je realan povratak u Crvenu zvezdu?

Srpski gorostas ne brine za narednu sezonu, pitanje je samo gde i sa kim dalje

Srpski centar Boban Marjanović mogao bi ovog leta da se vrati u Evropu, i to u tabor novog evroligaša Virtusa iz Bolonje, koji je, pišu italijanski mediji, navodno zainteresovan da spoji Miloša Teodosića i njegovog zemljaka iz reprezentacije.

To će, kako stvari stoje, ići malo teže, jer Bobi ima garantovanih 3.5 miliona dolara iz ugovora sa Hjuston Roketsima u koji je ovog leta trejdovan iz Dalasa, te će Italijani morati da pokažu jake adute ako zaista žele da ubede džina iz Boljevca na povratak u Evropu.

Za Marjanovića je ostanak u SAD prioritet jer je osim košarke uplovio i u filmske vode, nedavno je bio deo novog ostvarenja "The Hustle" sa Adamom Sendlerom u glavnoj ulozi, pre toga ga pamtimo po ulozi negativca u Džonu Viku, i sasvim solidno se snašao i u umetničkim vodama.

Marjanović je vrlo popularna figura u SAD i kao takav je veliki marketinški potencijal pa će biti zanimljivo kako će se odvijati njegova "dupla karijera" nadalje odnosno da li će polako stavljati košarku u drugi plan ili postoji ambicija da i dalje igra na najvišem niovu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Virtus u narednu sezonu ulazi sa velikim ambicijama u najjače evropsko takmičenje, Teodosić je Italijanima i doneo slavu minule sezone i tako na neki način otvorio vrata i za potencijalne nove srpske igrače u klub iz Bolonje.

(Telegraf.rs)