Boaćija nema ni na klupi: Otkriveno šta se desilo između Ričmonda i Miloja (FOTO)

Napadač iz Gane Ričmond Boaći napustio je igru posle svega 60 minuta u Lučanima, a na prvi izgled se učinilo i da je ljut na šefa stručnog štaba Vladana Milojevića.

U 60. minutu utakmice u Lučanima Vladan Milojević je sa terena izveo Ričmonda Boaćija i uveo Erika Jirku. Nije napadač iz Gane delovao zadovoljan takvom odlukom, a za oko je zapala i proslava Marinovog evrogola u kojoj su učestvovali svi sem Boaćija. Sad znamo i razlog tome…

Naime, napadač iz Gane je osetio bol u zadnjoj loži, povreda koja ga muči još od dolaska iz Kine. Zbog nje je već dva puta odsustvovao sa terena ove sezone, prvi put pred meč sa PSŽ-om i kasnije krajem oktobra kada nije igrao sve do decembra.

Ričmond Boaći se ponovo povredio i neće biti u timu danas za Zemun. Napadač iz Gane je već počeo sa terapijama i nije poznato kada bi mogao nazad na teren. Boaći je od dolaska iz Đangsua odigrao 11 utakmica i postigao je osam golova u Superligi Srbije. Videćemo hoće li sjajni napadač uspeti da se oporavi do starta plej-ofa.

Izvor: Hotsport