Boaći pojačava VOJVODINU!? Lalatović želi Zvezdinog napadača

Ričmond Boaći u potrazi je za angažmanom posle odlaska iz Crvene zvezde.

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Jedan od najboljih stranaca u istoriji crveno-belih odmah po isteku ugovora iznenađujuće je povezivan sa Vojvodinom, kako su preneli mediji u Gani.

Bila bi to prava bomba u Srbiji, ali male su šanse da se tako nešto dogodi, bar prema rečima trenera novosadskog tima Nenada Lalatovića.

"I ja sam to čuo i čitao na portalima. Boaći je prekvalitetan igrač i sigurno je da bi za nas bio veliko pojačanje. Naravno da bih voleo da ga vidim u svojim redovima, ali mislim da to u ovom trenutku nije realno", rekao je Lalatović.

Boaći je bio u pregovorima sa Legijom iz Varšave, ali nije došlo do dogovora, a čeka i konkretnu ponudu iz arapskog sveta.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Što se tiče špic igrača, ako budemo došli do te situacije da dovedemo igrače iz inostranstva, voleo bih da to budu dva-tri kvalitetna igrača, ali taj igrač koji bude došao u našu Vojvodinu i u našu Srbiju da zarađuje dobar novac sigurno bi bio naš najplaćeniji igrač. On zato mora da napravi veliku razliku. Taj špic igrač mora da da između 15 i 20 golova po sezoni".

Kao pravi primer Lalatović je istakao Umara Sadika, bivšeg napadača Partizana.

"Da pohvalim ovom prilikom Partizan, on je na primer pogodio sa Sadikom. On je za mene izvrstan igrač, koji pravi veliku razliku. Naravno, i Crvena zvezda je dovodila sjajna pojačanja, gde su njihovi stranci pravili razliku i rešavali mnoge utakmice, kao i Partizanovi. Ako prihvatimo to i želimo da dovedemo stranca, onda on mora da pravi razliku kao što prave razliku stranci u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Da bude jako kvalitetan igrač", zaključio je

Vojvodina se trenutno nalazi na pripremama u Turskoj i već u danas (subota) ima prvu proveru protiv Altaja.

B92