Boaći o novom kapitenu i italijanskom stilu!

- Verujem da ću u dobroj meri popuniti statistiku golova - rekao je Ričmond Boaći

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći prezadovoljan je radom i načinom igre koju je uspostavio novi trener Dejan Stanković i najavljuje golove, trofeje.

Napadač iz Gane je imao priliku da gleda novog trenera Dejana Stankovića u Interu samo na tv ekranu jer je bio tada mlad u Đenovi, ali se na pripremama u Antaliji videlo da uživa u radu sa njim.

- Stanković je bio fantastičan igrač, imao je veliku karijeru, radio sa sjajnim trenerima. Doneo je veliku energiju i italijanski stil igre koji mi savršeno odgovara. Navikao sam da igram na prvi dodir i da se pomeram u prostor. Radili smo naporno na pripremama, bili smo prilično umorni ali posle odmora siguran sam da ćemo se do utakmice sa Čukaričkim osvežiti i pokazati da smo šampioni – kaže Boaći.

Uveren je da će Crvena zvezda potvrditi dominaciju u Superligi, ali i da će i on zaigrati kako se od njega očekuje.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Siguran sam da ćemo navijačima doneti mnogo radosti ove sezone. Učinićemo sve da osvojimo oba trofeja, a ja sam nekako uveren da ću u drugom delu sezonu biti i bolji nego što me navijači Zvezde pamte. Povrede su učinile da se po povratku iz Kine ne prikažem u pravom svetlu. Međutim, sada sam zdrav, sjajno smo radili, odgovara mi i stil igre i veliki sam optimista. Verujem da ću u dobroj meri popuniti statistiku golova.

Milan Borjan je novi kapiten, Boaći smatra da je traka završila na pravoj ruci ali uvek potencira atmosferu i zajedništvo ekipe.

- Borjan je sjajan čovek i sasvim opravdano nosi kapitensku traku. Ali, mnogi igrači svojim odnosom prema klubu, poštovanjem, ponašanjem i igrom takođe mogu da predstavljaju kao kapiteni našeg tim. Mi smo jedna velika, srećna familija koja je donosila, a verujem da će i u budućnosti donositi Crvenoj zvezdi mnogo uspeha, trofeja - naglasio je Boaći.

Espreso