Bliže se dva nova odlaska sa Marakane, vezista i napadač put Francuske

Francuski Nim nije odustao od fudbalera Crvene zvezde, spreman je da sačeka pogodan trenutak, odluka u narednih 14 dana.

Jasni su bili čelnici Crvene zvezde da niko od igrača iz najboljeg sastava za sada ne može da napusti klub, pa su automatski odbili ponudu Nima za Branka Jovičića u iznosu od milion evra.

Ipak, prvoligaš iz Francuske je strpljiv i određeni period je ostavljen za pokušaj sklapanja aranžmana posle dvomeča sa Suduvom. Možda u međuvremenu padne dogovor da prođe i eventualno prvi meč sa Helsinkijem, a kako saznaje HotSport sve zavisi od uklapanja Španca Hosea Kanjasa.

Odradio je dvadesetak minuta sa Blau Vajsom i vidi se da fizički mora još da radi i spreman mu je poseban program treninga u narednih sedam dana i izvesno je da neće biti u kombinaciji za start 9. jula u Litvaniji.

Crveno-beli su se juče vratili iz Austrije posle dve nedelje rada, a posle dana odmora kreće spremanje za megdan narednog utorka na dobro poznatom terenu u Marianpolju.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Branko Jovičić je u Crvenu zvezdu stigao iz ruskog Amkara, a pre toga nosio je dres Borca iz Čačka. Za selekciju Srbije odigrao je dve utakmice.