Bivši trener Crvene zvezde kog mrze deca našao novu ljubav, 30 godina mlađu

U stilu Lotara Mateusa, nekadašnjeg trenera Partizana, bivši strateg Crvene zvezde Valter Zenga, koji je zakoračio u sedmu deceniju života, pronašao je novu ljubav, prelepu Mikelu koja je dosta mlađa od njega.

Već danim italijanski mediji bruje o tome kako se Zenga razišao sa Rumunkom Ralukom Rebedeom i vratio se u Milano, gde je uplovio u novu ljubav, i to sa čak 30 godina mlađom manekenkom i influenserkom Mikelom Motoc, koja je takođe poreklom iz Rumunije.

Da sve bude još zanimljivije, magazin "Chi" otkrio je da su Zenga i Mikela viđeni na ulicama Milana i da su se, nakon aperitiva, zajedno vratili kući.

- Ljubav između njih dvoje se sastoji od osmeha i dugih razgovora. Uprkos 30 godina razlike, Volter i Mikela nikada ne pokazuju trenutke dosade. Zenga je pronašao svoj osmeh, a sada će i devojku upoznati sa svojom decom - preneo je pomenuti magazin.

Italijan je, inače, Zvezdu vodio u sezoni 2005/06 i tada je sa najtrofejnijim srpskim klubom osvojio duplu krunu. Kasnije je priznao da mu je odlazak sa Marakane najveća greška, a pominjalo se da je tome najviše kumovala bivša supruga, preneo je "Telegraf".

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Blic.rs