Bivši reprezentativac Srbije ne krije da bi voleo da zaigra za Crvenu zvezdu

Milojević je trenutno golman novog superligaša Mladost GAT

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije Aleksa Milojević, inače golman novog superligaša Mladost GAT, ne krije da bi jednog dana voleo da zaigra u Crvenoj zvezdi!

Milojević trenutno ima 22 godine, u Mladost je stigao iz OFK Bačke ovog januara, dok je karijeru počeo u Jagodini. Otuda i poređenje i povlačanje paralele sa karijerom Predraga Rajkovića.

Radio sam sa Nešom Kostićem, koji je u orbitu lansirao Predraga Rajkovića i Đorđa Nikolića. Posle njih je došao i red na mene, pa sam sa 16 godina debitovao u Superligi. Branio sam za nacionalni tim u svim uzrastima, zaključno sa U 21. Ostala je "A" reprezentacija, što je san svakog sportiste. A, ne bih se ljutio da Rajkovićevim stopama krenem i u klupskoj karijeri - aludirao je Milojević, u razgovoru za "Sportski žurnal", na želju da najpre zaigra za Zvezdu.

Kada je u pitanju dolazak u Mladost, Milojević je otkrio i kako je završio u Novom Sadu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Možda je neke izneadila činjenica što sam došao u Mladost, ali sam ocenio da je bolje da konstantno branim u Prvoj ligi, nego da odem u jači klub i budem treći golman. Imao sam pozive Radničkog iz Niša i Napretka, ali mi se sa Novosađanima sve poklopilo.

(Telegraf.rs)