Bivši igrač Zvezde potpisao novi ugovor – SEDAM GODINA NIJE MENJAO SREDINU!

Očekivana odluka.

Već sedam godina nekadašnji štoper Crvene zvezde Milan Vilotić sa uspehom igra u Švajcarskoj.

Iskusni defanzivac (33 godine) je posle odlaska sa Marakane nastupao za Grashopers i Jang Bojs, dok poslednje dve sezone brani boje Sent Galena. 

U ovom klubu su bili zadovljni igrama koje je prethodne sezone pružao svojevremeni komandant odbrane Čukaričkog, pa je uprava odlučila da mu ponudi nastavak saradnje

- Drago nam je što smo uspeli da produžimo ugovor sa Milanom Vilotićem. U drugom delu sezone je pokazao da je važan igrač Sent Galena. Zahvaljujući njegovom dugogodišnjem iskustvu u ligi Milan nam daje defanzivnu stabilnost i nastaviće tako i sledeće sezone - rekao je predsednik Sent Galena Matijas Hipi.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Vilotić je karijeru počeo na Banovom brdu, usledio je potom prelazak u Crvenu zvezdu, a zatim seoba u Švajcarsku. Podsetimo, 2012. godine je prešao u Grashopers, da bi zatim Jang Bojs otkupio njegov ugovor za 2.900.000 evra.

Kako se u Bernu nije dokazao, vratio se u redove Skakavaca, prethodnog leta stavio je paraf na vernost Sent Galenu. Protekle sezone izgubio je mesto u timu, ali se u finišu prvenstva vratio na teren i postao važan adut u Hipijevom timu.

https://twitter.com/News_SFLBrasil/status/1136615820946223105

srbijadanas