Bivši igrač Zvezde “batalio” fudbal, sad radi kao magacioner

Omega Roberts rešio je da se posveti drugom životnom pozivu

Fudbal mu je širom otvorio vrata naše zemlje, ali mu se Omega Roberts zahvalio i prilično rano završio svoju igračku karijeru. U Srbiji je nastupao za čak osam klubova i interesantno je da više nema nikakvih dodirnih tačaka sa ovim sportom.

Naprotiv, sada je zaposlen kao magacioner u jednoj privatnoj kompaniji, koja je to otkrila na svom sajtu u odeljku za karijere zaposlenih. Tamo se našla fotografija bivšeg štopera Zvezde i kratka izjava o poslu kojim se bavi.

Dobio sam priliku da se zaposlim u kompaniji. Kao neko ko je svoju mladost proveo u fudbalskim vodama, ova kompanije je pred mene predstavila izazov da se pokažem u jednom većem i jačem timu. U planu mi je da od jedne Crvene zvezde postanem zvezda u ovoj kompaniji. Tek sam na početku svoje nove karijere, ali ovde svaki pojedinac ima priliku da zasija – piše u izjavi Omege.

Omega Roberts

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Foto: MN Press

Inače, on je u Srbiju stigao pre tačno deset godina i najpre će ga se setiti stanovnici Užica, pošto je nastupao za Slobodu iz vremena kada je ovaj klub doživljavao ekspanziju i otvorio svoj novi stadion.

Potom je prešao u Smederevo, a zatim je ostao šest meseci u Crvenoj zvezdi, pre nego što je dalje prosleđen u Borac iz Čačka, Donji Srem, Žarkovo, Novi Pazar i Budućnost iz Dobanovaca. Imao je izlete širom regiona, pa je igrao i za Mladost iz Podgorice.

Za reprezentaciju Liberije je nastupio ukupno osam puta, a interesantno je da je igrao i u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i Kup afričkih nacija.

(Telegraf.rs)