Bivši igrač Crvene zvezde OPLJAČKAN u ALBANIJI! “Osećam bes i strah, plašim se za porodicu”

Srpski fudbaler Luka Milunović opljačkan je u četvrtak u Albaniji.

Milunović trenutno nastupa za Kukeši, a razbojnici su mu obili stan u Tirani, nakon čega se oglasio, izneo sve detalje i poručio kako se nada da se ne radi o ličnom napadu na njega i njegovu porodicu.

"Juče sam bio žrtva lopova koji su provalili u moj stan u Tirani, odneli su novac i nešto ličnih predmeta. Nadam se da to nije bio ciljani napad na mene i moju porodicu, jer uz ovakve stvari, ne možete da se osećate bezbednim", napisao je Luka.

Bivši mladi reprezentativac Srbije i fudbaler Crvene zvezde je u karijeri igrao za Aris, Voždovac, Deberecin, Melaki, Sebahu, Plataniju, Zulte Varegem i OFK Beograd, dok je u Albaniju otišao pre šest meseci iz Napretka.

"U isto vreme osećam i bes i razočaranje i strah koji mogu da utiču na moj trening, utakmice i sve važne fudbalske aktivnosti koje imam ovde. Drago mi je što niko nije bio kod kuće pa smo izbegli potencijalno još opasniju situaciju. Za sada ću pustiti albansku policiju da radi svoj posao, a ja ću pokušati da o ovome više ne mislim. Hvala svima koji su pitali, na podršci u ovoj lošoj situaciji. U nedelju ću biti na terenu i nastaviću da radim svoj posao i ono što volim, kako bih doneo tri boda svom timu", naglašava Milunović.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Srpski fudbaler je delimično izmenio objavu u odnosu na prvobitnu gde je rekao da "ovakve stvari mogu da promene njegovu sliku o Albaniji, o kojoj je do sada pričao samo lepe stvari".

Kurir sport