Bio je prvak Evrope i sveta sa Crvenom zvezdom a sad dolazi da oda počast Mihajloviću

Najdoski stiže da se oprosti od nekadašnjeg saigrača

Ilija Najdoski, legendarni fudbaler Crvene zvezde koji je sa ovim klubom bio prvak Evrope i sveta, najavio je dolazak na Marakanu u subotu!

https://pro-stave.com/bet-at-home/

Crveno-beli će od 16 časova dočekati Vojvodinu na prolećnoj premijeri, a kompletan ambijent utakmice biće posvećen Siniši Mihajloviću.

Dolazimo svi u subotu na Marakanu, prvu utakmicu u prolećnom delu prvenstva u čast Siniše Mihajlovića. Ponoviću da je Miha bio veliki čovek i fantastičan igrač. Lepo bi bilo da se cela naša generacija okupi da odamo počast čoveku koji je maksimalno zaslužuje. Zajedno uz navijače, ljude koji vole klub, želimo da se oprostimo na pravi i verodostojan način - rekao je Najdoski i dodao:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Verujem da će Zvezdini navijači odati počast na pravi način i time pokazati veličinu Siniše Mihajlovića. Golovima, trofejima i igrom, Miha je Zvezdi dao mnogo i on zaslužuje da mu se na takav način oda počast. Ne sumnjam u Zvezdine navijače i siguran sam da će atmosfera na Marakani biti fenomenalna.

Ne propušta Najdoski generalno utakmice Crvene zvezde, što je i sam priznao.

Pratim sve Zvezdine utakmice kako one u šampionatu, tako i prijateljske. Fudbaleri su posle 20 dana boravka u Turskoj spremni za prolećnu premijeru. Iako su kontrolni mečevi drugačijeg karaktera i rezultat nije bitan, verujem da ono pravo tek sad dolazi. Svaka utakmica treba da bude kao da je egal situacija na tabeli, nikako nema opuštanja. Verujem da su to stručni štab i uprava kluba objasnili igračima. Svaki susret do kraja prvenstva je značajan zbog velikog uloga ove sezone. Fudbaleri su pametni i znaju šta ih čeka. Vojvodina je nezgodan protivnik i trebalo bi maksimalno ući u utakmicu - zaključio je Najdoski.

(Telegraf.rs)