“Bilo je nedostataka, ispunili smo ono što je bio plan”

"Imali smo problem sa rovitim Rodićem koji vuče nezgodnu povredu ramena i hteli smo da ga sačuvamo"

Fudbaleri Crvene zvezde pobedilisu Novi Pazar u gostima sa 3:0 i tako ponovo stavili večitog rivala pod pritisak da mora da pobedi kako bi se vratio na prvo mesto na tabeli Superlige Srbije.

Aleksandar Dragović, Gelor Kanga sa bele tačke i Šerif Endiaje bili su strelci za crveno-bele, koji su tako došli do drugog trijumfa u drugom delu kampanje.

Nakon duela svoje utiske je izneo Vladan Milojević, šef stručnog štaba gostujućeg tima.

- Zahtevna utakmica kao što smo i očekivali. Znamo da je teško igrati u Novom Pazaru i da imaju kvalitetan tim. Treba pohvaliti šefa stručnog štaba i mog bivšeg kapitena Igora Matića na jasnoj viziji šta želi, ali i njegovog prethodnika Sinišu Dobrašinovića. Novi Pazar zaslužuje to mesto na kom jeste, a na nama je da se spremimo za Čukarički, jer u prvih pet kola imamo sve utakmice sa ekipama iz gornjeg dela tabele koje žele Evropu. Bilo je nedostataka koje ćemo analizirati, ali smo se dobro pripremili za utakmicu i od početka smo ispunili ono što je bio plan. Prvenstvo je veoma zahtevno.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Govorio je i o izmenjenoj formaciji u odnosu na prošlu utakmicu.

- Imali smo problem sa rovitim Rodićem koji vuče nezgodnu povredu ramena i hteli smo da ga sačuvamo. Što se tiče formacije, to sve zavisi od meča do meča. Svaku utakmicu pripremamo pojedinačno. 

(Telegraf.rs)