Biće teško u Ivanjici, pojedini igrači su pod znakom pitanja

Utakmica je zakazana za nedelju. Početak u 14.30.

Posle obaveza u Ligi šampiona i poraza od Totenhema, fudbaleri Crvene zvezde se okreću obavezama u Superligi Srbije. U nedelju (14.30) branilac titule Vladan Milojević najavio je duel u Ivanjici, protiv Javora.

– Očekuje nas veoma teška utakmica. Dolazimo u goste ekipi koja igra sjajno u poslednje vreme. Borbeni su, čvrsti i igraju vrlo strpljivo. Napravili su dobre rezultate i pokazuju da imaju odličan karakter. Pohvalio bih i stručni štab Javora koji radi sjajan posao. Oni su lokal patriotska ekipa i takva im je i publika. To je klub u kom sam napravio prve seniorske korake kao trener i zahvalan sam im na pruženoj prilici. Imaćemo vrlo težak zadatak. Želim da bude sjajna utakmica, da sve prođe u najboljem redu i da napravimo spektakl u Ivanjici – rekao je Milojević, a zatim se osvrnuo na zdravstveno stanje fudbalera koje trenira.

View image on Twitter

– Pojedini igrači su pod znakom pitanja posle utakmice sa Totenhemom. Videli ste da smo taj duel završili sa devet igrača. Za ovaj susret mi trebaju zdravi igrači koji mogu da iznesu intenzitet koji neće biti lak. Čeka nas težak raspored i moramo da vodimo računa o zdravlju igrača – podvukao je Milojević.

Uoči utakmice 16. kola, Zvezda ima 39 bodova i na prvom je mestu. Javor je na devetoj poziciji sa 19 bodova.

srbijadanas