Ben sve bliži odlasku iz Zvezde – Kinezi nude pravo bogatstvo (FOTO)

Čeka se zvanicna ponuda, koja bi trebalo da iznosi preko četiri miliona evra, a velike su šanse da napadač u tom slučaju napusti Ljutice Bogdana.

Odigrao je El Fardu Ben jesenas sezonu iz snova i pečatirao uspehe Crvene zvezde. U avgustu je imao ponude iz Katara i Saudijske Arabije od tri miliona evra za crveno-bele, što je glatko odbijeno.

Kako je HotSport još pre dva meseca najavio veliko interesovanje, sada su ga pokazali Kinezi i Šangaj je spreman da plati reprezentativca Komorskih Ostrva preko četiri miliona evra!

Ostaje da u narednom periodu povuku konačan potez i pošalju zvaničnu ponudu, koju bi onda razmotrili rukovodioci kluba. Nema dileme da bi za toliki novac jedan od najboljih igrača dobio zeleno svetlo da posle godinu dana napusti Ljutice Bogdana.

Sjajni igrač je jedan od oslonaca tima Vladana Milojevića od dolaska iz Olimpijakosa kojem je placen 500.000 evra i toliku je imao platu godišnje plus bonuse za golove i plasman u Ligu šampiona.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Posao je odradio odlično i izgleda da se otvara prilika da ove strane dobro profitiraju, a već se spominje da će, ako ode Ben, biti angažovan Aleksa Vukanović iz Napretka, mada se šuska o povratku u Srbiju i Saše Jovanovića, ćlana španskog drugoligaša Kordobe.

HotSport