Bek ostaje u Zvezdi do KRAJA KARIJERE!? Poznati detalji ugovora

Ugovor do 2025. godine

Nije da je bila glavna briga stručnog štaba i navijača pred 166. večiti derbi, ali kako je najava stigla tri dana pred okršaj sa Partizanom svakako će uneti neku novu, pozitivnu energiju u prostorije u Ljutice Bogdana.

Crvena zvezda je uspela da „blindira“ ostanak Milana Rodića na stadionu „Rajko Mitić“ do juna 2025. i time pokazala da planira da produži ovaj petogodišnji ciklus "vaskrsenja".

Jer pouzdani levi bek je uz golmana Milana Borjana verovatno najzaslužniji za veliki povratak Crvene zvezde na srpski tron i na veliku evropsku scenu.

Na Topčidersko brdo je stigao 2017. godine i sve ovo vreme maltene sam pokrivao levu stranu terena, jer istinsku konkurenciju nije ni imao.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Delom zbog toga što nije lako naći kvalitetnog levog beka. A delom i zato što je sam Rodić podigao standarde.

Baš zato je među navijačima bilo i malo zabrinutosti da će 30-godišnji fudbaler otići iz kluba, pošto mu je na kraju ove sezone isticao ugovor.

Stoga je uprava kluba još tokom leta počela da priprema novi ugovor za Rodića, a on je sada prihvaćen i sa druge strane.

Kako saznaje Mozzart SportRodić će do 2025. zarađivati oko 500.000 evra po sezoni što je suma koja ga svrstava među plaćenije u svlačionici.

Posle svega što je prikazao za ove četiri i po godine niko pri zdravoj svesti mu neće osporavati pravo na takav status.

Milan Rodić pride nikada nije krio da nema problem ni da završi karijeru u Zvezdi, a čelni ljudi kluba su više puta isticali da u Srbiji, pa ni na širem tržištu, za takve pare boljeg sigurno neće naći.

I zato ugovor do 2025. Možda i do kraja Rodićeve karijere, jer tad će mu biti već pune 34 godine, a za beka to nije mala kilometraža.

Kako bilo, ugovor bi trebalo da bude potpisan koliko sutra, mada može da dođe i do odlaganja od nekoliko dana u slučaju sitnih tehničkih prepreka. Dogovor je svakako postignut, ostalo je formalnost.

Mozzartsport