Bakajoko zadužio “sedmicu” Zvezde i odmah se obratio Delijama

Francuz potpisao na tri i po godine

Francuski vezista Aksel Bakajoko i zvanično je predstavljen kao prvo zimsko pojačanje Crvene zvezde koja je "upalila motore" i izvršila prozivku za pripreme!

Bakajoko je zadužio dres sa brojem sedam i potpisao je ugovor na tri i po godine, a podsećamo da ga Zvezda nije platila Interu - već će mu dati 15 odsto od naredne prodaje.

Igrao sam u Crvenoj zvezdi u Parizu, radi se o francuskom klubu. Međutim Crvena zvezda, klub u koji sam došao je na znatnom većem nivou i mnogo je poznatiji u Evropi. Kada sam čuo da se Crvena zvezda interesuje za mene nisam oklevao, znao sam da se radi o velikom klub i da je to šansa koja se pruža jednom u životu. Srećan sam što sam došao ovde, kao što sam rekao, nisam oklevao.

Osvrnuo se novi igrač Zvezde i na predstojeći duel šesnaestine finale Lige Evrope, koji će Crvena zvezda odigrati protiv Milana.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Očekuje nas veliki meč, i u okviru tog duela ću imati priliku da se što pre uklopim u ekipu. Radujem se što ćemo igrati u Milanu, naročito što ću se vratiti na San Siro, jer sam igrao u Interu. Veoma se radujem tom meču i potrudiću se da dam svoj maksimum.

Istakao je Aksel Bakajoko da je o Zvezdi čuo samo lepe stvari, kao i da je imao priliku da se posavetuje sa bivšim saigračem i nekadašnjim fudbalerom crveno-belih Milanom Vilotićem.

Svakakao Vilotića smatram starijim bratom, puno mi je pomogao. Pričao mi je o Crvenoj zvezdi i imao samo reči hvale. Bio mi je od velike pomoći kada sam donosio odluku da dođem ovde.

Aksel Bakajoko

Foto: FK Crvena zvezda

Francuz nije krio da mu najviše odgovara pozicija krilnog napadača, ali i istakao da se i na ostalim delovima terena odlično snalazi.

Još uvek ne znam na kojoj poziciji ću igrati, na treneru je da odluči. Najbolje se snalazim u napadu, volim da igram na krilnoj poziciji, ali ću biti srećan na koju god me poziciju me trener stavi – zaključio je Bakajoko.

(Telegraf.rs)