BAHAR ŽELI SENZACIJU! Ovaj tim juri pobedu protiv Lajpciga

Može se očekivati i iznenađenje

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21.00 igraju protiv Lajpciga na "Red Bul Areni", u okviru trećeg kola grupne faze Lige šampiona.

Neće ovo biti ni malo lak zadatak za Baraka Bahara i njegovu "četu", ali imaće crveno-beli dvanaestog igrača u vidu navijača, čiji se dolazak očekuje u velikom broju.

Kada je reč o samoj utakmici, nema ništa za skrivanje. Poznato je da je Lajpcig veliki favorit u ovom meču, iako treba istaći da su fudbaleri saksonskog tima praktično "potcenili".

Ipak, kako su Barak Bahar i Aleksandar Dragović istakli na konferenciji, crveno-beli su u potpunosti spremni za meč.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Što se tiče sastava, izraelski stručnjak ima spreman "recept".

Gotovo sigurno, među stativama će stajati Omri Glazer, koji se ustalio kao standardni čuvar mreže crveno-belih.

Kada je reč o defanzivnoj liniji, ni tu ne bi trebalo da bude promena, u odnosu na prethodne mečeve. Crveno-beli će izvesno meč početi sa tri štopera - Srđanom Mijailovićem, Naserom Đigom i Aleksandrom Dragovićem, koji će, kako je to inače slučaj, nositi kapitensku traku. Uz to, treba istaći, da bi Mijailović u ovakvoj postavci, kada Zvezda napada imao i ulogu "zadnjeg veznog".

Ponovo će crveno-beli početi sa dva "ving beka", odnosno dva spoljna igrača, a u tim ulogama, izvesno će se naći, uz levu aut liniju Milan Rodić, a na drugoj strani, Osman Bukari, koji se oporavio od povrede i spreman je za meč.

U veznom redu, promena izvesno neće biti, te će ga činiti Marko Stamenić, Mirko Ivanić i Hvang In Bom, koji bi trebalo da bude i glavna "radilica" i igrač koji će napadače spajati sa ostatkom ekipe.

Najistureniji na terenu biće vrlo verovatno Šerif Endiaje, dok bi iza njega moglo biti viđeno iznenađenje, i to u vidu mlade nade, Jovana Mijatovića, koji je u odličnoj formi, i koji bi se na terenu mogao naći umesto Vladimira Lučića, koji će svoju priliku čekati sa klupe.

Prema ovoj projekciji, sastav Zvezde trebalo bi da izgleda ovako:

Glazer - Điga, Mijailović, Dragović - Bukari, Stamenić, Hvang, Ivanić, Rodić - Mijatović, Endiaje.

(Telegraf.rs)