Bahar poziva na SPEKTAKL! “Ako budemo hrabri, idemo da pobedimo i tu utakmicu”

Crveno-bele očekuje važan meč u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su nad Radnikom iz Surdulice u meču 14. kola Superlige Srbije - 3:1 (1:0).

Trener Barak Bahar je posle meča za prisutne novinare istakao da je Zvezda sama sebi uspela da napravi problem.

- Kao i u prošlim utakmicama, kontrolisali smo meč, a onda došli do problema praktično ni iz čega. Danas smo primili samo jedan gol, a postigli tri, tako da je u tome razlika.

Kaže da su se igrači izdigli i iznad te situacije.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Kada igrate dobro, ali ne pobedite, onda ostanete bez samopouzdanja. Igrači su se izdili iznad toga, borili smo se za navijače, koji su srećni jer je Zvezda ostvarila pobedu.

Nije pratio rezultate Lajpciga i novi poraz nemačkog tima.

- Nisam video, pošto mi je fokus bio na prvenstvu i poslednje tri utakmice. Sada ćemo gledati njihove mečeve, naravno i analizirati naše prethodnu utakmicu. Najveći deo meča smo odigrali vrlo dobro i moramo da nastavimo tako. Ako budemo ušli sa samopouzdanjem i budemo hrabri da pobedimo tu utakmicu.

Nije bilo Aleksandra Kataija večeras u sastavu.

- Trebalo je da igra, ali je imao problema sa stomačnim virusom, pa se nije našao u startnih 11. Otišao je kući, ali se nadamo da će već sutra biti dobro.

Danas su dominirali Kanga i Kangva.

- Nije potrebno da se dokazuju, s obzirom sa svi imaju kvalitet. Kanga i Kangva su odigrali vrlo dobro, pokazali su svoj kvalitet, doprineli su igri čitave ekipe i dali sve od sebe, tako da je moguće da će biti u timu u utorak.

Lepe reči imao je Bahar o Mijatoviću.

- Postigao je gol, radio za tim, mogao je da bude još bolji. Pred njim je još mnogo prostora za napredak, ali je danas bio na visini zadatka.

A na kraju je dobio pitanje oko stanja svoje porodice u Izraelu.

- Hvala vam na pitanju, porodica je normalno, rat je u Izarelu što nikom ne prija, ali oni su OK, koliko mogu da budu u ovakvoj situaciji. Nadam se da će sve biti završeno uskoro, iako situacija nije baš dobra.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: