Bahar otkrio važne vesti! Zvezda ostaje bez Ivanića i Kataija za ovaj meč

Zadovoljan je Bahar odnosom svih igrača, ali veruje u njihov napredak

Crvena zvezda će u okviru trećeg kola Superlige Srbije gostovati Mladosti u Lučanima u petak od 18 časova i 55 minuta, a očekivanja pred novi izazov izneo je Barak Bahar.

- Biće teška utakmica, igramo kao gosti po prvi put ove sezone i to protiv tima koji ima četiri osvojena boda iz prva dva kola. U prvom meču su sa 10 fudbalera igrali 90 minuta, i nisu izgubili, tako da, očekujem tešku utakmicu, ali želimo da nastavimo u ovom ritmu i odigramo dobar meč - počeo je Bahar

Bez Ivanića i Kataija sutra...

- Neću moći da računam na Ivanića, ali već od sledećeg meča će moći da igra. Katai se vraća lakšim treninzima, nadam se da će uskoro početi da radi u punom režimu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Nastoji Bahar da upozna svakog rivala koji će očekivati Zvezdu u aktuelnoj sezoni.

- Priprema utakmice izgleda isto, ali se adaptiramo na rivala, u zavisnosti od njihovih vrlina i mana. Mladost je dobra i iskusna ekipa, a imaju i mlade i talentovane igrače, ujedno su i dobri na prekidu, tako da moramo da budemo spremni i pobedimo. Gledao sam utakmice svih ekipa u Superligi, moramo, moj stručni štab i ja, da što bolje da naučimo timove u Srbiji. Posebna pažnja je kada radimo analizu za meč, tako da znamo sve o njima i hoćemo to da pokažemo sutra.

I sutra će na terenu biti najboljih 11 Zvezdinih.

- Imamo kombinaciju mladih i iskusnih igrača, ali to nije bitno, ne gledam godine, već to da meč počne 11 najboljih igrača i da nastavimo u tom ritmu, te da dodatno napredujemo.

Zadovoljan je Bahar odnosom svih igrača, ali veruje u njihov napredak.

- Svi igrači imaju uspone i padove u toku igre, ono što vidim kod Mitrovića je da se trudi, bori i zalaže, tako da sam zadovoljan, ali očekujem da svi napreduju - podvukao je Bahar.

(Telegraf.rs)