BAHAR ODUŠEVIO SASTAVOM ZA SITI! Delije su ovo jedva čekale!

Očekuje se da crveno-beli startuju sa trojicom bonusa protiv prvaka Evrope

Jeste da utakmica protiv Mančester sitija nema rezultatski značaj za Crvenu zvezdu, ali je srpski šampion jasno dao do znanja da pobedom želi da završi ovogodišnje učešće u Ligi šampiona!

I to protiv najtežeg rivala u grupi - aktuelnog prvaka Evrope koji je, i bez nekolicine standardnih igrača, daleko ispred srpskog šampiona.

Znamo da Siti ne dolazi sa svim igračima, ali su to i dalje najbolji fudbaleri na svetu. Moramo da se spremimo za ozbiljnu utakmicu protiv kvalitetnog tima i pokušamo da napravimo dobar rezultat - rekao je Barak Bahar na konferenciji za medije.

Iako je Zvezda svoj najbolji meč odigrala u prethodnom kolu protiv Jang Bojsa, gde na kraju nije imala sreće da ostavri povoljan rezultat, nećemo u sredu veče (18.45) gledati identičan sastav onom iz Berna.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Tu, pre svega, mislimo na ofanzivni deo Baharovog tima, gde će se Šerif Endijae preseliti na klupu - dok je Mirko Ivanić povređen.

Omri Glazer će zauzeti svoje mesto među stativama, dok će u poslednjoj liniji igrati Kosta Nedeljković, Naser Điga, Aleksandar Dragović i Milan Rodić.

Srđan Mijailović je bio odlilčan u Bernu, te će kao defanzivni specijalista i sada protiv Sitija pomagati svojoj odbrani. Zajedno u tandemu sa Hvangom.

Marko Stamenić bi trebalo da se preseli na klupu, a da na njegovo mesto "dođe" Gelor Kanga. Upravo je to i jedna od Baharovih dilema, odnosno da li Hvanga gurnuti ispred kao u Bernu, a da Stamenić stoji  sa Mijailovićem.

Osman Bukari će delovati po desnoj strani, Ivanića će zameniti Vladimir Lučić levo, a mladi Jovan Mijatović će početi meč ispočetka kao najistureniji. Zaslužio je, gledajući partije koje pruža u poslednje vreme i golove koje daje.

(Telegraf.rs)