BAHAR IZNENADIO ODLUKOM! Kanga nije u planovima izraelskog stručnjaka

Još jedan u nizu igrača koji bi mogli da nađu novi klub do početka sezone

Fudbaleri Crvene zvezde su ovog leta pretrpeli kompletan remont tima. Na mesto trenera je došao Barak Bahar, koji je odmah odlučio da stvari postavi na svoje mesto i da ih "podesi" onako kako njemu odgovara i kako misli da će doneti najbolje rezultate.

Odmah po dolasku u klub se zahvalio nekolicini igrača, Milan Borjan je otišao na pozajmicu, dok je poručio i Marku Gobeljiću, Slavoljubu Srniću da pronađu novi klub, dok se određeni deo fudbalera već i obreo u druge sredine.

Baharova metodologija rada je dala rezultate, što pokazuju i prijateljske utakmice, gde je Zvezda slavila protiv Zenita (2:1), Nefčija (4:0) i Fenerbahčea (3:1), čime je najavila i neki novi tim. Upravo utakmica protiv ekipe iz Turske je pokazala i odličnu partiju, a zanimljivo je da nije bilo Gelora Kange u timu.

Zvezdin glavni kreativac iz prethodnih sezona je ostao na klupi, a Bahar se odlučio da na sredini na teren izvede Mirka Ivanića, Marka Stamenića i Kingsa Kangvu na sredini terena, dok, po svemu sudeći, Gelor Kanga će doživeti istu sudbinu kao i Aleksandar Katai.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Podsetimo, po dolasku u klub, Barak Bahar je poručio Kataiju da mu neće biti prva opcija u Evropi, već da će mu potrebniji biti sa klupe, a isto je doživeo i Kanga.

Naime, izraelski trener je poručio fudbaleru iz Gabona da je slobodan u izboru nove sredine, pošto mu Crvena zvezda neće praviti probleme, dok bi bio zadovoljan i da ostane u klubu, ali da dejstvuje po potrebi sa klupe u određenim situacijama.

Gabonac se još nije oglasio, a pitanje je - da li će biti spreman da se povinuje timu ili će pak otići negde drugde.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: