Bahar ima poverenja u Zvezdinu decu, ovu dvojicu je odlučio zadržati u prvom timu

Verovatno onaj najznačaniji ispit za šampiona Srbije, biće nastupi u grupnoj fazi Lige šampiona, a upravo zato, jedna od glavnih stvari na kojima se radi tokom pauze u redovima crveno-belih jeste "ubrzanje" tima

Fudbaleri Crvene zvezde borave na Zlatiboru, gde punom parom treniraju i pripremaju se za novu sezonu i borbu na tri fronta.

Verovatno onaj najznačaniji ispit za šampiona Srbije, biće nastupi u grupnoj fazi Lige šampiona, a upravo zato, jedna od glavnih stvari na kojima se radi tokom pauze u redovima crveno-belih jeste "ubrzanje" tima.

Baš iz tog razloga, na pripremama na Zlatiboru se našao i veliki broj izuzetno mladih i agilnih fudbalera, koji će pod budnim okom Baraka Bahara i njegovog stručnog štaba pokušati da se izbore za svoje mesto u ekipi za narednu sezonu.

Dvojica su se pogotovo dobro pokazala, a kako Telegraf nezvanično saznaje reč je o Kosti Nedeljkoviću i Jovanu Šljiviću. Njih dvojica će gotovo sigurno ostati u prvom timu i nakon priprema, te će tako "pojačati" generaciju fudbalera rođenih 2005. godine u prvom timu, s obzirom na to da je Jovan Mijatović od prošle sezone u timu šampiona Srbije.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Uz njih, na dobrom putu da ostane među crveno-belima je i Nikola Stanković, koji je protekle polusezone bio na pozajmici u Napretku iz Kruševca. Momak rodom iz Vrnjačke Banje, je već bio član seniorske selekcije crveno-belih, ali je usled popunjenih pozicija bio poslat na pozajmicu na "kaljenje".

Ipak, čini se da se dobro pokazao na pripremama, a s obzirom na to da može da pokrije pozicije, kako na sredini terena, tako i u defanzivi, nema sumnje da bi mogao da pomogne ekipi Baraka Bahara.

Takođe, treba istaći da su na pripremama i braća Mituljikić, Nikola i Jovan, Nikola Knežević i Vladimir Lučić, te ne bi bilo iznenađenje da i neko od njih dobije priliku.

Kada se pomenutim "dečacima" dodaju i Marko Stamenić, Edmund Ado, Stefan Mitrović, Irakli Azarov, Jegor Prucev, Stefan Leković i Jovan Mijatović, nema sumnje da će Zvezda u novoj sezoni imati znatno podmlađen i "ubrzan" tim u pohodu na uspehe u Evropi.

(Telegraf.rs)