Arnautović bi mogao pojačati Zvezdu za Ligu šampiona!?

Arnautovićev odlazak iz Bolonje na leto je izvestan

Od dolaska Tijaga Mote na kormilo Bolonje, austrijski reprezentativac Marko Arnautović izgubio je mesto u startnoj postavi i svi su izgledi da će na leto napustiti klub!

Arnautović ima ugovor do 2025. godine, ali mu Bolonja neće praviti problem kada su u pitanju čisti papiri i slobodan izbor nove sredine.

Mnogi navijači Crvene zvezde smatraju da bi Marakana bila najbolja sredina za 34-godišnjeg fudbalera i mnogi prate njegovu situaciju sa Bolonjom. Nije tajna da je Arnautović veliki navijač Zvezde i da je pre odlaska u Bolonju pregovarao sa crveno-belima.

Čak je i njegov nekadašnji saigrač iz rteprezentacije Aleksandar Dragović, trenutno štoper Zvezde, svojevremeno priznao da Marko razmišlja o voljenom klubu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Znam da je bio u pregovorima sa klubom, ali se ipak odlučio za Bolonju. Znam da je veliki zvezdaš, iako mu je otac partizanovac. Verujem da će i on jednog dana doći ovde - rekao je Dragović tada za TV Arena Sport.

Čak i da ga Zvezda hoće, imaće veliku konkurenciju da ga dovede za LŠ s obzirom na to da italijanski mediji pišu o interesovanju Milana za Arnautovića. Kao i da su kontakti već uspostavljeni.

Takođe, "Gazeta delo Sport" napominje da je, ipak, najrelanija opcija da Marko ode u MLS i pojača Toronto - ekipu koja je bratski klub Bolonje.

(Telegraf.rs)