Aris dostavio zvaničnu ponudu za Zvezdinog napadača

Dugo najavljivani sastanak između čelnika solunskog Arisa i zastupnika Milana Jevtovića održan je u ponedeljak, a iz isto izrodila se prva zvanična ponuda za levokrilnog ofanzivca Crvene zvezde.

Prema informacijama iz Grčke, Aris je na Zvezdinu adresu dostavio je predlog sledeće sadržine: pozajmica do kraja naredne sezone, uz opciju otkupa na leto 2020. godine.

Jevtović s Crvenom zvezdom ima ugovor do juna 2021, a Crvena zvezda želi da iz transfera izvuče bar 500.000 evra, koliko je klub iz Ljutice Bogdana 1a utrošila za njegovu kupovinu iz Antalije. Navodno, Aris nije spreman da plaća kompletnu Jevtovićevu platu od 300.000 evra godišnje i sa Zvezdom će pokušati da nađe kompromisno rešenje. 

Jetovtovićev agent Ivan Dudić sastao se u ponedeljak s sportskim direktorom Arisa Ninom Dijamantopulosom. 

Tokom razgovora predstavnik Arisa izneo je jasno interesovanje za srpskog ofanzivca, a ceo sastanak je završen u pozitivnom tonu. Sada će se Ivan Dudić videti sa čelnicima Zvezde kako bi im izneo kompletnu ponudu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Nekadašnji fudbaler Rozenborga i čačanskog Borca definitivno želi da napusti stadion Rajko Mitić pošto nije dobio šansu kod Vladana Milojevića. U protekloj sezoni odigrao je samo 481 minut kroz 13 utakmica i postigao četiri gola.

FotoStar Sport mozzart