Arapi nude MILIONE… Ko to sve napušta Zvezdu

Ima najava za transfere sa različitih strana, a da li će Arapi biti najkonkretniji?

Crvena zvezda i dalje čeka prvu značajniju prodaju ovog leta, kako bi znatno mirnije ušla u narednu sezonu po pitanju finansija.


Delovalo je da će Mateo Garsija da transferom u argentinski Rasing omogući Zvezdu 2.2 miliona evra u kasi ovog leta, ali krilni fudbaler je tu opciju odbio i da se čeka potez nekog drugog zainteresovanog kluba.


Čeka se takođe i konkretizacija interesovanja moskovskog Spartaka za štopera Miloša Degeneka, a onda su se javili - Arapi!
Ne za Degeneka, već za napadača Ričmonda Boaćija!


''Kurir'' je preneo svoja saznanja kako za napadača iz Gane navodno postoji interesovanje i iz Saudijske Arabije i iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, da je minimalna cena dva miliona evra i da to ''nije problem'' za bogate arapske klubove.


Pitanje je, međutim, da li će problem biti Boaćijevi lični zahtevi u vezi sa visinom godišnje plate. Isti izvor navodi da Boaći ne bi da napusti Crvenu zvezdu za manje od 1.500.000 evra na godišnjem nivou?!

''Crveno-beli mu godišnje daju 480.000 evra, a ostatak dobija od kineskog Đangsua iz kojeg se vratio u Beograd'', navodi ''Kurir''.
A onda ključna informacija, ko bi mogao da ispuni te uslove? Al Nasr iz Dubaija!


Vodi ih bivši trener zagrebačkog Dinama Krunoslav Jurčić, a ekipu je nedavno napustio čuveni španski napadač, 34-godišnji Alvaro Negredo, koji se vratio u Španiju i u narednoj sezoni igraće za Kadiz. Navodno su u Al Nasru, prema ovim informacijama, procenili da bi Boaći bio ''idealna zamena'' za Negreda.

Drugi klub koji se pominje kao potencijalna opcija je Al Fejsali koji sprovodi veliku rekonstrukciju igračkog kadra, pa je i njima Boaći interesantan.
Ugovor koji Boaći ima sa Zvezdom važi do kraja ove godine, uz opciju da Zvezda može automatski da ga produži na još godinu dana.

Sportske.net