ARAPI NE ODUSTAJU: Pojačali ponudu za Degeneka (FOTO)

Defanzivac Zvezde na ceni.

Ne prestaju napadi čelnika Al Hilala na Miloša Degeneka! Klub iz Saudijske Arabije istrajan je u želji da dovede reprezentativca Australije, koji se u sredu sastao sa predstavnicima jednod od najvećih klubova Azije, ali daleko od toga da im je pružio ruku. Sve se, međutim, završilo na tome, ruke još nisu pružene.

Jedan od najzapaženijih igrača Zvezde u Ligi šampiona i jako bitan šraf u mašineriji Vladana Milojevića tokom dana oglasio se slikom na Instagramu, u društvu VujadinaSavića, sa naglaskom da čeka trofeje u crveno-belom dresu. U ovom slučaju, ipak, teško će odbiti ponudu iz Azije.

Vodeći klub šampionata Saudijske Arabije ponudio je Milošu Degeneku ugovor na 36 meseci i godišnju platu od 2.000.000 evra, što će ga učiniti plaćenijim štoperom od, recimo, Nikole Maksimovića iz Napolija.

U Al Hilalu su sve karte bacili na finansijsku stranu, ovakva ponuda dobija se jednom u životu i nema sumnje da će Degenek morati dobro da razmisli o njoj, iako je nekoliko sati ranije najavio ostanak na Marakani.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

U slučaju da se to desi Degenek bi postao jedna od najisplatljvijih Zvezdinih investicija u poslednje vreme. Nekadašnji član Minhena 1860 stigao je letos na Marakanu za obeštećenje od 200.000 evra. Dakle, za 18 puta manju cifru od potencijalnog obeštećenja iz Arabije.

Kineski Šangaj je, takođe, ponudio Crvenoj zvezdi da plate obeštećenje od 4.000.000 evra, ali je njihova ponuda oko godišnje plate igrača daleko manja.

Srbijadanas.com