ANKETA – Glasajte za ZVEZDU

Španska "Marka" pokrenula je na stranicama svog portala anketu u kojoj posetioci mogu da glasaju za najbolje klubove iz različitih zemalja.

Za svaku zemlju ponuđena su dva ili više klubova, a na posetiocima je da jednostavnim klikom na grb daju glas klubu koji smatraju najvećim u određenoj državi.

U izbor su ušli najveći klubovi Nemačke, Argentine, Belgije, Brazila, Kolumbije, Hrvatske, Egipta, Španije, Francuske, Grčke, Italije, Maroka, Meksika, Holandije, Portugala, Engleske, Srbije, Irana, Turske, Škotske, Rusije, Urugvaja i Sjedinjenih Američkih Država.

Očekivano, Srbiju predstavljaju Crvena zvezda i Partizan, a zanimljivo je da crveno-beli imaju značajno veći broj glasova.

Uzorak nije mali, glasalo je 14.387 ljudi, a Crvena zvezda ima 86% glasova. Partizan je trenutno na skromnih 14 procenata.

Zvezda Partizan

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Još drastičnija razlika je u Hrvatskoj. Glasalo je gotovo 19.000 ljudi, a Dinamo ima 92% glasova. Hajduk je trenutno ispod deset posto.

Ukoliko želite možete da glasate klikom na link OVDE, a nakon što date svoj glas videćete kakav je trenutni odnos snaga u ostalim zemljama.

Sportske.net